Обавештавамо Вас да можете преузети незваничне резултате са конкурса ДАНИ ЋИРИЛИЦЕ 2019. 
Резултати конкурса које смо објавили су коначни.Резултати конкурса које смо објавили су коначни.Дефинисали смо их као НЕЗВАНИЧНЕ, због евентуалних словних грешака, које ћемо исправити до саме доделе награда,када ће резултати постати ЗВАНИЧНИ.Резултате за дијаспору нисмо објавили јер пошиљка која је послата пре месец дана из Сиднеја, још није стигла. Очекујемо је свакога дана..
НЕЗВАНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ДАНИ ЋИРИЛИЦЕ 2019

НЕЗВАНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ДАНИ ЋИРИЛИЦЕ 2019 ПО АЗБУЧНОМ РЕДУ

Свечана додела награда најуспешнијим учесницима конкурса Дани ћирилице 2019. одржаће се  у Баваништу, у суботу, 25. маја 2019. године у 12 сати у холу ОШ "Бора Радић".Свечана додела награда најуспешнијим учесницима конкурса Дани ћирилице 2019. одржаће се  у Баваништу, у суботу, 25. маја 2019. године у 12 сати у холу ОШ "Бора Радић".

Опширније: СВЕЧАНА ДОДЕЛА НАГРАДА 2019

Удружење „Дани ћирилице Баваниште“ под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије расписује К О Н К У Р С  намењен ученицима основних школа из следећих области:Удружење „Дани ћирилице Баваниште“ под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије расписује К О Н К У Р С  намењен ученицима основних школа из следећих области:

Опширније: КОНКУРС ДАНИ ЋИРИЛИЦЕ 2019

Рок за предају радова на конкурс "Дани ћирилице" одлаже се до 6. маја 2019. године због Ускршњег распуста.

Опширније: ОДЛОЖЕН ПРИЈЕМ РАДОВА

Моле се учесници сусрета одржаног у Баваништу у недељу 5.8.2018 да пошаљу фотографије  које су том приликом снимили на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.