У четвртак, 3. августа 2017. године у просторијама ОШ „Бора Радић“ Баваниште, организован је пријем за похваљену децу из дијаспоре, њихове наставнике и родитеље.

Опширније: ПРИЈЕМ ДЕЦЕ ИЗ ДИЈАСПОРЕ

Позивамо похваљену децу из дијаспоре, њихове наставнике и родитеље да у четвртак, 3. августа 2017. године у 12 сати дођу у просторије ОШ „Бора Радић“ Баваниште и буду наши драги гости.

Опширније: ПОЗИВ ПОХВАЉЕНОЈ ДЕЦИ ИЗ ДИЈАСПОРЕ

Ове године пристигли су нам многи радови деце из наше дијаспоре. Можемо се похвалити да је са сваког континента стигао неки рад, а списак похваљених учесника можете преузети у наставку.

Опширније: ПОХВАЉЕНИ РАДОВИ ДЕЦЕ ИЗ ДИЈАСПОРЕ

У суботу, 27. маја 2017. године у просторијама ОШ „Бора Радић“ у Баваништу, свечаном доделом награда најуспешнијим учесницима конкурса, отворен је 16. Дечји сабор „Дани ћирилице“. У име Општине Ковин, генералног покровитеља Сабора награђену децу, њихове наставнике и родитеље и друге уважене госте поздравила је Оливера Танасијевић, помоћник председника, а у име организатора, почасни председник Сабора, академик Видојко Јовић.

Опширније: КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА ДАНИ ЋИРИЛИЦЕ 2017

Свечана додела награда најуспешнијим учесницима конкурса Дани ћирилице 2017. одржаће се у Баваништу, у суботу, 27. маја 2017. године у 12 сати у холу ОШ "Бора Радић".
Позивамо све награђене ученике, њихове наставнике и родитеље и остале заинтересоване грађане да нам се придруже.

Опширније: СВЕЧАНА ДОДЕЛА НАГРАДА У СУБОТУ 27.МАЈА