Позивамо ученике да, заједно са својим наставницима присуствују свечаној додели награда, која ће се одржати у Баваништу, у Светосавском дому (поред Цркве) у суботу, 26. септембра 2020. године у 12 сати.
Уједно молимо наставнике да потврде долазак и наведу број особа које ће присуствовати додели награда.

Пошто ове године нисмо могли да организујемо свечану доделу награда о Св. Ћирилу и Методију, хтели смо да током августа организујемо заједнички сусрет награђене деце из Србије и дијаспоре, али нам, због забране окупљања, ни то није пошло за руком.

Опширније: СУСРЕТ СА НАСТАВНИЦИМА ИЗ ДИЈАСПОРЕ

Позивамо наставнике српског језика из дијаспоре, чија деца су учествовала на нашем конкурсу и добила похвале и признања да у петак, 14. августа у 12 сати,дођу у Баваниште, у Библиотеку "Теофило Димић" , где ће се одржати мали пријем у њихову част.Молимо Вас да нам се свакако јавите на  адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или број телефона 065 5 751 080.

 

У Вуковој задужбини је 17. септембра, поводом Дана европске баштине, отворена изложба најлепших ликовних радова приспелих на овогодишњи конкурс. Аутор изложбе је др Сузана Полић, која је и председник жирија за ликовне радове.

Одлаже се свечана додела награда до укидања забране одржавања јавних скупова. Тачан датум ћемо објавити накнадно.
Уколико се речена забрана не укине до почетка школске године, награде, похвале, признања и захвалнице ћемо послати на адресе школа редовном поштом.

Опширније: ОДЛАГАЊЕ ДОДЕЛА НАГРАДА